Ik zag bedrijven en organisaties worstelen met marketingcommunicatie vragen. Heb je net een fantastisch ontwerp gekregen, blijft het hangen op de uitvoering of maakt je webbouwer / drukker er wat anders van of zijn er geen goede teksten.

“Dát kan anders!” dacht ik. “Wat als ondernemers één aanspreekpunt hebben en niet meer hoeven te zoeken naar de beste persoon om hun marketingcommunicatie uit te voeren?” Die vraag was de eerste stap naar de samenwerking met marketingcommunicatie specialist Marie Louise Grove en Marcel Jong, IT expert. Nu is het tijd om deze samenwerking naar een hoger plan te tillen.

Dat doen we in een gezamenlijk label: The M2C Company.

Vanuit dit label werken wij samen met andere professionals die een kei zijn in hún vakgebied. Je krijgt een team van specialisten, zonder de overhead en traagheid van een groot bureau. En toch 1 aanspreekpunt! Benieuwd wie wij zijn? Bekijk onze website.

Onze aanpak
Ons doel is jou het beste te leveren, zodat je niet zelf hoeft te zoeken naar een vormgever, tekstschrijver, IT expert of social media expert. Je krijgt ijzersterk design, kennis van SEO, Adwords, teksten, social media, marketing en communicatie én een ICT specialist die heel veel weet van Google, vindbaarheid en nieuwe online ontwikkelingen. Daarnaast leren wij onderling van elkaar, we houden elkaar scherp én we maken plezier. Afgelopen jaar hebben we gemerkt dat klanten deze samenwerking waarderen.

Sedney Grafisch Buro blijft bestaan

De samenwerking binnen M2C is een aanvulling op mijn diensten. Vanuit Sedney Grafisch Buro werk ik nog steeds graag 1 op 1 voor jou. Heb jij je eigen tekstschrijver, communicatiebureau of drukker? Dan werk ik daar graag mee samen. ‘Never change a winning team’. Dat is voor iedereen wel zo prettig 😉

Wil jij ook je zichtbaarheid vergroten en ervaren hoe plezierig dat kan werken? Neem dan contact met mij op!

Pin It on Pinterest

Share This