website, nieuwsbrief

LMPI, website en nieuwsbrief cursussen voor fysiotherapeuten en acupuncturisten.

website en nieuwsbrief cursussen voor fysiotherapeuten en acupuncturisten

Bij Van der Valk Hotel Almere hadden mijn businesspartner Marie Louise Grove en ik een intakegesprek met onze nieuwe klanten Honglin Liu en Hans van Male voor een nieuwe website; opleidingsinstituut LPMI. Fysiotherapeuten en acupuncturisten kunnen hier onder andere een cursus dry-needling volgen en daarmee meteen accreditatiepunten behalen.

De website is SEO geoptimaliseerd. Het design fris en energiek, voor beide doelgroepen een andere kleur. Het logo is gerestyled omdat deze niet geschikt was voor de site. De nieuwsbrief heeft dezelfde uitstraling als de website en is daardoor zeer herkenbaar. Marie Louise heeft alle SEO teksten geschreven, content advies gegeven en coördinatie verzorgd. Realisatie, webdesign en techniek door SGB grafische vormgeving.

branding

  • restyle logo
  • SEO webteksten
  • contentadvies
  • webdesign
  • online marketing
website lpmi
nieuwsbrief lpmi

“De samenwerking is mij goed bevallen, alles viel als een puzzel mooi in elkaar. Ik kan zelf alles bijhouden. Als ik het even niet meer weet, kan ik altijd op support rekenen. De nieuwsbrief werkt heel goed. Na de eerste mailing en een reminder schreven in één maand  31 cursisten in, waarmee de workshops zijn volgeboekt!”

Hans van Male

Eigenaar, Cursusleider, Learn Practise Master Institute

Resultaat: binnen één maand volgeboekt!

%

Geld verdienen met je site? Neem vrijblijvend contact op.

Pin It on Pinterest

Share This