huisstijl, website, animatievideo

Sociale Wegwijzer Almere, vind jouw lotgenoten.

 

Sinds kort heeft de gemeente Almere, en niet meer het Rijk, de taak om inwoners te helpen bij aanvragen over sociale en maatschappelijke zorg. Ben je een Almeerse inwoner en zoek je ondersteuning bij maatschappelijke vragen, waar kun je dan terecht?

BreedOverlegPlus is de paraplu waaronder zo’n vijftig belangenorganisaties uit Almere hangen die voor Almeerse inwoners opkomen. We overleggen onderling om de vinger aan de pols te houden wat er in de Almeerse samenleving speelt.

branding

  • ontwikkeling brand Sociale Wegwijzer Almere
  • restyle bedrijfslogo
  • SEO webteksten
  • animatie video
  • website
  • folder

Linda Graagoogst

“Breed Overleg Plus, dat is de naam van de organisatie, gaat de doelgroep niet snappen. Daarom hebben we lang nagedacht over een goede naam voor dit project, voor deze dienst. Na veel wikken en wegen hebben wij gekozen voor De Sociale Wegwijzer Almere.”

Hans Hobijn

logo-logo ontwerp-restyle logo

Dave Vink van Ludic Media heeft ‘Tom’ gecreëerd; het poppetje die de inwoner met maatschappelijke vragen voorstelt. Ook het beeldmerk en elementen komen uit zijn creakoker.
Linda Graanoogst heeft de teksten voor de website, animatievideo en de folder verzorgd. En Linda heeft ons ondersteund met branding en communicatie in de algehele zin.
Norman Sedney van SGB was verantwoordelijk voor de restyle van de huisstijl, webdesign, website en de folder.

We hebben intensief samen gewerkt en daardoor De Sociale Wegwijzer Almere op de kaart gezet.

DUS: Ben je een Almeerse inwoner en zoek je ondersteuning bij maatschappelijke vragen? Ga dan naar www.socialewegwijzeralmere.nl

Misschien denk je nu wel; YES, ik wil mijn huisstijl / website / totale positionering nu ook eens goed geregeld hebben. Wacht dan niet langer, neem contact op!

Pin It on Pinterest

Share This